H&P-Verkoop

H&P-Sales

Voor het ontwikkelen van commerciële- en adviesvaardigheden

Vast staat dat uw commercieel en zakelijk succes sterk wordt bepaald door hoe u overkomt op uw klanten en relaties. Om u als ondernemer en adviseur te ondersteunen in uw verkoop- en adviesvaardigheden is H&P-Sales uniek.

Inschrijven

Na het doorlopen van het programma bent u direct in staat maximaal invloed te hebben op het succes van uw eigen gesprekken. U zult sneller het vertrouwen krijgen, klantgerichter adviseren en meer omzet draaien. Daarnaast is het programma zeer praktisch en praktijkgericht, kost nauwelijks tijd en kan elke dag opnieuw worden gebruikt.

H&P-sales is het enige online programma waarin alle verkoopstijlen, inkoopstijlen van klanten én verkoop- en adviesvaardigheden worden gecombineerd. Maar het echte geheim zit hem in het levenslange gebruik van de applicatie. Hiermee krijgt u van al uw klanten inzicht in hun inkoopstijl om zo al uw gesprekken optimaal voor te bereiden.

Doelstelling

Het doel van het programma is deelnemers hun advies- en verkoopgesprekken op individueel niveau zo goed te laten voorbereiden, voeren en evalueren dat zij aantoonbaar klantgerichter, méér en winstgevender zullen verkopen.

Om bovenstaande doelstelling te realiseren worden de volgende programmaonderdelen besproken die daarna direct, interactief in de eigen praktijk kunnen worden toegepast.

- Assessments met zowel een 360’-feedback als selfassessment.
- Uw verkoopstijl en competentieprofiel.
- Uw empathie en flexibiliteit in verkoop- en advisering.
- Online applicatie en assessments van klanten.
- Gesprekken het beste voorbereiden en structureren.
- Verkoopgericht omgaan met bezwaren.
- Wervend en klantgericht presenteren.
- Verkoopsucces bepaald door mijn gedrag.
- Besluitvormingscriteria van klanten.
- Prijsonderhandelingsvaardigheden.
- Vertrouwen van klanten en klantentevredenheid positief beïnvloeden.
- Herkennen van koopsignalen en het afsluiten met als resultaat de order.
- Telesales en telefonische acquisitie.
- Winstgevende offertebespreking.
- Succesvolle deelname aan beurzen.

Hoe werkt het?

U start het programma met een online assessment waarbij u collega's, vrienden, familieleden en/of kennissen vraagt over u een vragenlijst in te vullen. U ontvangt een schriftelijke feedback over hoe u op anderen overkomt en hoe zij u ervaren. U krijgt inzicht in uw verkoop- en adviesstijl, uw empathie en uw flexibiliteit.

U krijgt gratis 10 extra assessments waarmee kunt bepalen wat de stijlen van uw gesprekspartners zijn. Hierbij ontvangt u online uiteraard adviezen voor al deze verkoopgesprekken. U kunt ook een vragenlijst over uzelf invullen om zo uw eigenbeeld met de feedback te vergelijken.

Daarnaast krijgt u een overzicht van uw sterke en ontwikkelpunten in relatie tot uw functie en het naslagwerk met alle 'Best Practices' van ondernemers, verkopers en adviseurs die het programma al eerder hebben gevolgd. En u kunt levenslang gebruik blijven maken van de online applicatie om al uw gesprekken voor te bereiden of te evalueren.

H&P-sales is uniek.

In vergelijking met vele andere (online) trainingen en coaching is H&P-Sales.

- Het beeld dat anderen van u hebben geldt als uitgangspunt. (i.p.v. testen waarbij deelnemers zelf de vragenlijst invullen).
- De uitslag geeft u een valide beeld over hoe u overkomt op anderen. (i.p.v. het typeren of kleuren van mensen).
- U krijgt naast uw stijl ook inzicht in uw empathie en flexibiliteit zoals anderen dat ervaren. (i.p.v. alleen de communicatiestijl).
- U krijgt een persoonlijke schriftelijke feedback over uw kwaliteiten in relatie tot uw functie. (i.p.v. algemene tips).
- U reflecteert op- en leert van uw eigen gedrag en vaardigheden. (i.p.v. experimenteren met die van anderen).
- U heeft de inhoud van de training en uw 'best practices' online, blijvend tot uw beschikking. (i.p.v. alleen een werkboek).
- U heeft levenslang toegang tot de online applicatie waarmee u al uw gesprekken kunt voorbereiden en evalueren. (i.p.v. een 'opfriscursus').

Investering.

Het gehele programma kost éénmalig €242 inclusief btw en is levenslang te gebruiken.

 

Inschrijven